понеділок, 24 серпня 2015 р.

Вийде книжка про Петрика П’яточкина

*  Легендарну книжку історій про пригоди Петрика П’яточкина випустило харківське видавництво «Віват».
 Книжка, яка називається, як і популярний мультфільм, «Як Петрик П’яточкин слоників рахував», видана одночасно українською та російською мовами. Вона складається з трьох історій про невгамовного Петрика, тямущого і бешкетного хлопчика, який може потрапити в халепу, не підводячись із ліжка: то він рахує слоників, аби заснути під час тихої години, то заводить теплу дружбу з роботом Роботасею, то розшукує Діда Мороза.
 Книжка на початку вересня буде представлена на Львівському форумі видавців. Незвично проводитиметься і презентація книжки – у вигляді свята «День народження Петрика» на дитячому майданчику Львівського форуму видавців.
 Наталя Гузєєва – українська письменниця, сценарист, перекладач, автор літературних і анімаційних персонажів «Петрик П’яточкин» і «Капітошка». Мультфільми про них увійшли до золотої колекції радянських анімаційних фільмів 1943-1991 років. У цілому, за сценаріями письменниці знято 14 анімаційних та 2 науково-популярні фільми. Загальний наклад дитячих книжок Н. Гузєєвої становить близько 5 млн. примірників.

Немає коментарів:

Дописати коментар